Bli medlem i vår rikstäckande förening

Projektet Cultural Planning Laboratory har avslutat sin första fas. Vi som jobbat med projektet tycker att det är viktigt att tillvara ta den kunskapsplattform som laboratoriet inneburit. Vi har därför bildat en föreningen med namnet Cultural Planning Laboratory.

Cultural Planning Laboratory är nu en riksförening som kommer att vara öppen för enskilda personer som är intresserade av metoden och som vill stödja idéen om att få in kulturella aspekter i samhällsplaneringen. Föreningen har sitt säte i Göteborg, men är öppen och tar emot medlemmar från hela landet.

Vi kommer att ha kvar webbsidan och fortsätta publicera material om hur cultural planning utvecklas i Sverige, Norden och överallt annars. Förutom att arbeta vidare med hemsida och nyhetsbrev, kommer vi att fortsätta ordna nätverksmöten i Sverige samt delta i det nordiska samarbetet.

Det kostar 100 kr per år att vara medlem för enskilda, 500 kr för företag, kommuner och andra organisationer. Genom att bli medlem stödjer man arbetet med att sprida och utveckla cultural planning som metod.

Sätt in pengarna på bankgiro 237-1615. Skicka samtidigt ett mail till Christina Hjorth med ditt namn och adress samt arbetsplats.